Naprapat Danderyd - Napractiva Rehab Danderyd -Bästa naprapat i Danderyd

Massage Danderyd

Om problemen sitter i dina muskler.

Massage Danderyd

Massage, Tjänster
Google Recensioner
4.9
184 recensioner
×
js_loader

Få lindring från huvudvärk, rygg- och nackproblem, axelspänningar, ömma muskler och mycket mer med bästa massage i Danderyd med omnejd! Smärta kan vara resultatet av stillasittande, som ofta även leder till stelhet, muskelvärk, med mera. Napractiva Rehabs massage rekommenderas som en perfekt lösning på alla dessa problem. Boka din massage idag!

Du kan enkelt boka massage genom att trycka på knappen ’Boka tid’ nedan eller till höger. Napractiva Rehabs proffsiga naprapater erbjuder även en holistisk och trygg naprapatbehandling i Danderyd med omnejd, tillsammans med effektiv massage, akupunktur, idrottsmassage, terapeutisk stretching, KBT & friskvård för företag i hela Danderyd med omnejd – inklusive Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg & Upplands Väsby. Hjärtligt välkommen!

BOKA TID
Massage på din ort

Napractiva Rehab erbjuder skön massage i Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg & Upplands Väsby. Klicka bara nedan för att komma till Napractiva på din ort!

Boka bästa massage i Stockholm

Boka bästa massage i Sollentuna

Boka bästa massage i Täby

Boka bästa massage i Danderyd

Boka bästa massage i Solna

Boka bästa massage i Sundbyberg

Boka bästa massage i Upplands Väsby

Massage Danderyd: Varför massage?

Letar du efter skön och effektiv massage i Danderyd? Då bör du överväga Napractiva Rehabs massage i Danderyd med omnejd! Vi anpassar massageteknikerna efter dina behov för att lindra smärta orsakad av spända muskler, minska stress, samt främja djupare andning. Våra massagetjänster kan öka blodflödet, hjälpa till att koppla av kroppen och ge långvarig lindring. Dessutom är vår lugna och välkomnande miljö den perfekta platsen att koppla av på. Besök oss idag för att börja må bättre! Glöm också inte att kolla in vår trevliga, lugna miljö.

Massage Danderyd: Både terapeutiska och hälsosamma effekter

Massage är en manuell behandlingsteknik som kan ha terapeutiska och hälsosamma effekter på kroppen. Massagen används ofta för att lindra smärta, minska stress och förbättra rörligheten. På Napractiva Rehab kan vi erbjuda dig ett antal duktiga massörer som är experter på att hjälpa dig att må bättre. Låt oss titta närmare på de olika fördelarna med massage och hur den kan hjälpa dig.

En fördel med massage är dess förmåga att sänka nivåerna av kortisol, ett stresshormon, i kroppen. När kroppen är avslappnad kan den ta emot mer syre och förbättra blodcirkulationen, vilket leder till en ökad känsla av välbefinnande.

Massage kan också lindra smärta, speciellt orsakad av spända muskler, dålig hållning, ensidigt arbete eller trauma. Det finns olika typer av massage som kan användas beroende på individuella behov. En populär massageform är klassisk massage, en mjuk och avslappnande massage som fokuserar på att mjuka upp spända muskler och förbättra blodcirkulationen. Djupgående idrottsmassage och triggerpunktsmassage är andra typer av massage som kan användas för att lösa upp spänningar i djupare muskler.

Massage kan förbättra rörligheten och minska stelhet, speciellt hos äldre personer som behöver bibehålla sin rörlighet. Atleter och idrottare kan också använda massage för att öka sin flexibilitet och minska risken för skador. Massage kan även öka energinivåerna och förbättra sömnen.

Massage kan också ha en positiv inverkan på vår mentala hälsa genom att minska nivåerna av stresshormon och öka produktionen av dopamin och serotonin, vilket är viktigt för att bibehålla en bra mental hälsa. Massage kan hjälpa oss att slappna av och öka vår medvetenhet om kroppen.

Studier har visat att massage kan ha en positiv inverkan på vissa sjukdomar, såsom migrän och spänningshuvudvärk, fibromyalgi och ledvärk. Massage kan även sänka blodtrycket, förbättra matsmältningen och lindra symtom vid ångest. Det är dock viktigt att komma ihåg att massage inte ska ses som en ersättning för läkarvård vid allvarliga sjukdomar som cancer eller hjärtsjukdomar.

För att dra nytta av alla fördelar med massage är det viktigt att välja en erfaren massör med goda kunskaper om kroppens anatomi och fysiologi. En kvalificerad massör kan hjälpa dig att hitta de områden i kroppen som behöver behandling och skapa en behandlings

plan som är anpassad till dina behov. Olika massagetekniker kan vara lämpliga för olika individer och för olika hälsotillstånd. Till exempel kan klassisk massage vara en mjuk och avslappnande massageform som fokuserar på att mjuka upp spända muskler, medan djupgående idrottsmassage och triggerpunktsmassage kan vara mer inriktade på att lösa upp spänningar i djupare muskler.

För att dra nytta av alla fördelar med massage är det viktigt att välja en erfaren massör som har goda kunskaper om kroppens anatomi och fysiologi. Massörens kunskaper är avgörande för att identifiera de områden i kroppen som behöver behandling och för att skapa en behandlingsplan som är anpassad till dina behov.

När du väljer en massör är det också viktigt att ta hänsyn till valet av massageoljor. De flesta massörer använder speciella oljor som är speciellt utformade för att användas i massage. Oljorna kan innehålla olika ingredienser, såsom lavendel, eukalyptus eller pepparmynta, som har avslappnande eller uppiggande egenskaper.

Till sist är det viktigt att poängtera att massage inte är en ersättning för läkarvård. Om du lider av allvarliga sjukdomar, såsom cancer eller hjärtsjukdomar, bör du alltid rådgöra med en läkare innan du börjar med massage.

På Napractiva Rehab i Danderyd har vi flera duktiga massörer med lång erfarenhet och goda kunskaper om kroppen. Vi kan hjälpa dig att hitta de områden i kroppen som behöver behandling och skapa en behandlingsplan som är anpassad till dina behov. Välj oss för att uppleva alla fördelar med massage!

En kvalificerad massör kan också hjälpa till att skapa en individuell behandlingsplan som är anpassad efter dina behov och önskemål. Behandlingsplanen kan innehålla olika massageformer, stretchingövningar eller andra tekniker för att hjälpa dig att nå dina behandlingsmål. En bra massör kommer också att ge dig råd om hur du kan ta hand om din kropp och undvika skador i framtiden.

Det är viktigt att poängtera att massagen inte bara är till för personer med smärta eller skador. Många människor väljer massage som ett sätt att koppla av och lindra stress. En av de största fördelarna med massage är att det kan hjälpa dig att slappna av och minska spänningar i både kroppen och sinnet.

Om du känner dig stressad eller trött kan massage vara ett utmärkt sätt att återställa balansen i din kropp och förbättra ditt allmänna välbefinnande. Genom att minska stresshormoner och öka produktionen av lyckohormoner som dopamin och serotonin kan massage hjälpa dig att känna dig mer avslappnad, glad och energisk.

En annan fördel med massage är att det kan hjälpa dig att förbättra din hållning och minska muskelspänningar. Genom att mjuka upp stela muskler och öka blodcirkulationen kan massagen hjälpa dig att öka din rörlighet och förbättra din kroppshållning. Detta kan vara särskilt viktigt för personer som har ett stillasittande jobb eller som lider av smärta i rygg, nacke eller axlar.

Till slut vill vi understryka att massage är en mångsidig behandlingsteknik som kan hjälpa till att förbättra både fysisk och mental hälsa. Oavsett om du lider av smärta, stress, ångest eller depression kan massage vara ett effektivt sätt att lindra symtom och förbättra ditt allmänna välbefinnande. Så varför inte prova massage själv och uppleva alla fördelar som denna fantastiska behandlingsmetod har att erbjuda?

Massage Danderyd: En riskfri behandling med bara positiva effekter

Napractiva Rehabs massage i Danderyd är riskfri och bland annat:

  • gör vävnader mer flexibla
  • har smärtlindrande effekt
  • sträcker ut och slappnar av musklerna
  • förbättrar cirkulationen & eliminera organiska toxiner
  • förbättrar det mentala välbefinnandet
  • mm
Massage Danderyd: Massage & muskelsmärta

I det kliniska arbetet vi gör när patienterna besöker oss ingår att med hjälp av en pedagogisk förklaring få patienten att ta ansvar för rehabilitering och själv ta hand om kroppen med hjälp av specifik träning som ges av naprapaten. Fokus skall ligga på att träna specifikt och funktionellt för att uppnå god kroppskontroll och balans.

Vår erfarna naprapat i Danderyd vet att behandlingarna som massage och / eller manuell ledbehandling kan ge snabb, temporär smärtlindring (som kan hålla i månader), men att besvären ofta återkommer om funktionaliteten och ledrörligheten inte tränas. Det är därför viktigt för oss att den som kommer till kliniken med återkommande eller långvariga besvär lär sig att till stor del själv regellbundet ta hand om sin kropp med hjälp av specifik träning vi hjälper till med. Det är en återkommande bild hos oss att patienten berättar att det kan upplevas som mycket påfrestande att vakna varje morgon och känna sig stel i kroppen eller att ha ont i hela ryggen, även efter att ha sovit hela natten. Man har ”ont i ryggen”, utan att man funnit någon speciell orsak till ryggsmärtan. Dessutom hittas ingenting till och med via bilddiagnostik som röntgen eller undersökning med magnetkamera (MRT).

Orsaken till smärtan kan vara många och därför är det viktigt att inte låta det bli sämre. En noggrann undersökning hos en läkare eller ortoped är viktigt för att säkerställa att det inte finns patologiska grunder till smärtan, som i sådana fall behöver behandlas med läkemedel eller kirurgiskt ingrepp.  Smärtan kan vara också läges- eller belastningsrelaterad. Att stå länge, att resa sig mycket från sittande till stående eller att sitta länge kan vara problematiskt.  Ibland kan man också uppleva huggsmärtor i ryggen vid snabbare rörelser. Läget kan bli så jobbigt att det kan sätta sig i huvudet på en och även underminera viljan att förändra situationen. Allt detta tar våra naprapater och massageterapeuter i Solentuna itu med och hjälper dig på bästa sätt!

Massage Danderyd: Terapeutisk massage

Vår terapeutiska massage i Danderyd består av en serie specifika, terapeutiska grepp och rörelser som utförs av massageterapeuten under massagen. Terapeutisk massage lindrar smärtor av patologisk och funktionell natur och ursprung. Terapeutiska grepp och rörelser massageterapeuten utför under massagen påverkar kroppens djupaste fysiologiska funktioner och påskyndar självläkningsprocesser.

Terapeutisk massage används mest vid behandling av neuromuskulära och muskeloskeletala störningar. Efter en terapeutisk massage ökar dessutom eliminering av toxiner enormt. Snabb aktivering av cirkulation- och lymfsystemet förbättrar samtidigt tillförsel av syre till vävnaderna och energiflödet i kroppen accelereras simultant, med en betydligt ökad produktion av endorfiner.

Idrottsmassage Danderyd: Behandla & förebygg idrottsskador

Idrottsmassage är en terapeutisk massageteknik som används i stor utsträckning över hela världen för behandling och förebyggande av patologier framförallt inom idrotten. Läs gärna mer om vår idrottsmassage i Danderyd här på följande dedikerade sida om: Idrottsmassage Danderyd.

Napractiva Rehab

Taggar

Massage Danderyd

Boka tid